A Magabiztos Kft.-ről

Kommunikálj, tárgyalj, dönts – magabiztosan!

A Magabiztos Kft.-t 2005-ben magyar magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy elsősorban a biztosítási piacon nyújtsanak kiemelkedő minőségű felnőttképzési szolgáltatásokat. Az elmúlt fél évtizedben a cég kiterjesztette tevékenységét az üzleti élet minden területére, illetve az állami szektorra is.

A Magabiztos Kft. három divízióba sorolható szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére:

  • e-learning képzési rendszerek kiépítése,
  • tartalomfejlesztés,szervezetfejlesztési tanácsadás,
  • tréningek kialakítása és kivitelezése,szervezeti kommunikáció fejlesztése, virtuális szakmai közösségi terek létrehozása.

E-learning divíziónk teljes oktatási rendszerek kidolgozásával, e-learning és blended learning rendszerek kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Az e-learningről vallott szakmai felfogásunk szerint szívesen végezzük el ügyfeleink oktatásmenedzsment rendszereinek teljes vizsgálatát, kialakítjuk a HR- és képzési folyamatok, illetve vizsgák egymásra épülő rendszerét. Nemcsak a képzésekhez kapcsolódó didaktikai tanácsadást nyújtunk, de tartalomfejlesztési és a keretrendszer üzemeltetési feladatait is ellátjuk.

Szervezetfejlesztési tevékenységünk
során alapvetően a „Lean” és a „Toyota” fejlesztési filozófiákra támaszkodunk, de a fejlesztés konkrét módszerét minden esetben céganalízist követő vezetői és munkatársi értékelés alapján alakítjuk ki. Hosszútávú fejlesztési koncepció kialakítása mellett olyan eszköztárral dolgozunk, amellyel már rövidtávon is sikerélményekhez juttatjuk partnereinket. Felkészült trénereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a vezetői készségfejlesztés, az értékesítési, illetve az önismereti és kommunikációs tréningek területén, de az ügyfeleink igényei szerint más témákban is szívesen tartunk képzéseket. Indoor és outdoor tréningek mellett szükség szerint coachingot, tutorálást és on-the-job tanácsadást is nyújtunk ügyfeleink részére.

A szervezeti kommunikáció fejlesztése során ügyfeleinkkel együttműködve megtervezzük a szükséges kommunikációs vagy szervezeti stratégiát, kialakítjuk a cég egyedi arculatát, megtervezzük, beüzemeljük és karbantartjuk interaktív honlapját. A tanácsadás során minden esetben a szervezet humán forrásaira koncentrálunk, így képesek vagyunk valós változást elérni. A szakmai kommunikáció serkentésére hoztuk létre biztosítási brókereknek és leendő ügyfeleiknek az Ajánlom magamat! – közösségi portált és szaknévsort, azzal a céllal, hogy a Magyarországon dolgozó 30 000 fős biztosításban dolgozó szakembert egy közösséggé formáljuk. Szaknévsorunk, amellett, hogy egyfajta üzletkötői nívót kíván felállítani, ajánlókártyaként is szolgál minden regisztrált tagunk számára az ügyfelek felé.

Munkamódszerünkből következően programjaink személyre, csoportra, cégre szabottak, mind tréningtematikáinkat, mind az alkalmazott tanácsadói módszereinket minden esetben az elérendő célokhoz és a résztvevőkkel folytatott előzetes felmérésekhez igazítjuk.

A Magabiztos Kft. azáltal kíván kitűnni a hazai képzési piac szereplői közül, hogy szolgáltatásait minden esetben olyan szakemberek munkavégzése útján nyújtja, akik az adott feladathoz kapcsolódó összes szakterületen több éves gyakorlati tapasztalattal és kiemelkedő szaktudással bírnak.
Munkánkat a kölcsönös előnyöket szem előtt tartó, korrekt együttműködés szemléletére alapuló üzleti filozófiánk szerint végezzük. Az ügyfeleinket partnerként kezeljük, feladatainkat szakmai alázattal látjuk el. Mindezek mellett fontos számunkra a tudatos társadalmi szerepvállalás, kötelességünknek érezzük keresni azokat a területeket, amelyekkel leginkább azonosulni tudunk és amelyekkel partnereinket a hosszútávú fenntartható fejlődés útján tartva tudjuk elégedetté tenni.

Amire büszkék vagyunk

  • először vezettünk be országos e-learning rendszert és ehhez kapcsolódó képzési folyamatokat értékesítési hálózatoknál Magyarországon
  • a közel 100 nagyterjedelmű e-learning tananyagfejleszésünkre
  • az értékesítési szervezeteknek kidolgozott és megvalósított 1000 feletti tréningnapunkra
  • visszatérő ügyfeleink bizalmát megalapozó teljesítményeinkre
  • visszafordíthatatlan változásokat hozó szervezetfejlesztésünkre, értékteremtésünkre.
Print Friendly, PDF & Email