Különleges csapatépítő programjaink

Tréning programjaink tematikáját minden esetben előzetes felmérést követően állítjuk össze, a Megrendelővel közösen meghatározott célok ismeretében.


Trónok harca

Besorolás: Kaland, outdoor, versengés

Outdoor környezet, Klánok versengése, túlélési technikák, stratégia, folyamatos izgalom. Ez jellemzi a kicsit az élő szerepjátékok világát idéző, különleges tréningünket. A tréning alatt több csapat dolgozik külön és együtt a feladatok megoldásáért, amik testi erőt, szellemi képességeket és ügyességet egyaránt igényelnek. Azoknak a fiatalos csapatoknak ajánljuk, egymás mélyebb megismerésére törekszenek és nem félnek kilépni a megszokott komfortzónájukból és kedvelik a „Trónok harcából” megismert középkori harcos világ hangulatát is. /A tréning teljes outdoor anyagát videóra vesszük./

Időtartam: 2 nap

Ajánlott létszám:  max. 40 fő

 

James Bond tréning

Besorolás: Kaland, outdoor, versengés

Ezt a programot James Bond filmek hangulatára alakítjuk, az egyes feladatoknál és játékoknál visszaköszönnek a filmekből megismert tipikus elemek.

„autós üldözés”, „bomba hatástalanítás”, „csábítás”, titkos üzenetek megfejtése, kémek leleplezése, fegyverkészítés, szabadulás, menekülés a süllyedő hajóról, labirintusból kijutás

Mindez könnyed, játékos, vidám hangulatban. Nagy csoport esetén már a kaland már a tréninghelyszínre lejutás közben elkezdődik.

Időtartam: 1 nap

Ajánlott létszám:  max. 120 fő

 

Csokigyár

Besorolás: Élménytréning, indoor

Ezt a programot azoknak a csapatoknak ajánljuk, akik ki szeretnének szakadni a munkahelyi taposómalomból és kötetlen, vidám programra vágynak. Sok csokikóstolás, csokikészítés, igény esetén más tréningcélokhoz való kapcsolódás (prezentáció, értékesítés, kommunikáció…) jellemzi a tréninget. A program főbb elemei:

Bonbonkészítés bemutató, Trüffelkészítés, Bonbonkészítés, Táblás csoki készítése, Vetélkedők a csokoládéhoz kapcsolódóan

Időtartam: 1-2 nap

Ajánlott létszám:  max. 30 fő

 

A tihanyi titok

Besorolás: Élménytréning, outdoor, kihívás

A tihanyi Belső-tó környezetében megrendezett egész napos ügyességi feladatokkal és rejtvényekkel tűzdelt vidám, pörgős nap végére az egymással versengő csapatok megtudhatják, mi is a „tihanyi titok”.

A szabadban töltött együttlét és a csapatfeladatok közös megoldása még jobban össze tudja kovácsolni a csapatokat ezen a festői környezetben szervezett tréningen.

Időtartam: 1 nap

Ajánlott létszám:  max. 60 fő

 

A nagy „túlélés”

Besorolás: Kaland, outdoor, stratégia, kihívás

Akik szeretnek az erdőben kirándulni, szeretik a teljesítményelvárásokat és az eredményes csapatmunkát, azoknak igazi kuriózum a nagy „túlélés”.

Az egyes csapatoknak önállóan tájékozódva kell megtalálni minél több tereppontot a Börzsönyben, miközben az idő sürget, a csapat fele már elfáradt és a terv is veszélybe került. Mit lehet ilyenkor tenni? Meg lehet-e csinálni a tervet? Hogy kell a csoportot motiválni? Tudunk-e küzdeni a céljainkért?

A nagyon erős élményt adó tréninget minden csoportnál GPS-szel és fejkamerával rögzítjük, visszanézzük, kielemezzük.

Időtartam: 2 nap

Ajánlott létszám:  max. 40 fő

 

Da Vinci-kód

Besorolás: Kaland, outdoor

Furcsa jelek, titokzatos kódok, különös feladatok.

Mindez nem csak egy filmben szórakoztathatja a nézőket, a résztvevők programunkon személyesen is átélhetik az izgalmakat. Kalandtréningünk során a logikai feladványok, ügyességi játékok és különböző, a „Da Vinci-kód”-hoz hasonló történet köré épülő, valós helyszíneken teljesítendő láncfeladatok kapcsolják ki a résztvevőket és építik a csapatkohéziót. A programban indoor és outdoor elemek egyaránt megtalálhatóak.

Időtartam: 1 nap

Ajánlott létszám:  max. 30 fő

 

Túsz-mentés /Mackó-hadművelet/

Besorolás: Kaland, outdoor

Humoros, ám feszültségekben is bővelkedő akciójáték keretén belül küzdenek a csapatok egy Mackó életéért. A mentőcsapatok különböző helyszíneken lévő állomások sorozatán át jutnak egyre közelebb a túszejtők rejtekhelyéhez, ahol ha jól dolgoznak, együtt ügyesen taktikáznak, hősökké válhatnak a játékosok. Ebben a tréningben valóban érvényesül az „Egy mindenkiért, MINDENKI EGYÉRT!” filozófia.

Időtartam: 1 nap

Ajánlott létszám: max. 30 fő

 

Csináljuk a fesztivált!

Besorolás: Vetélkedő, céges rendezvény

A résztvevők csapatokban, különböző témákra és feladatkörökre osztva készülnek egy nagyszabású fesztiválhangulat megteremtésére. Bár külön feladatok vannak, a siker a végén csak a sok puzzle darab összerakásával garantált. /A fesztiválhangulat megteremtését profi szereplőkkel és felkészítőkkel biztosítjuk./ Amellett, hogy csapatformáló, együttműködést fejlesztő, konfliktusok kezelését elősegítő program, a szórakozás, a jó hangulat kihagyhatatlan velejárója.

Időtartam: 1-2 nap

Ajánlott létszám: Igényeknek megfelelően

 

Országok találkozója

Besorolás: Vetélkedő, céges rendezvény

Egynapos „világjáró” körút, ahol ügyességi feladatok, helyi specialitások is színesítik ezt a nagy utazást. A „világot” szimuláló játékos állomásokat végigjárva a résztvevők a feladatokon keresztül csapatokban ismerkednek meg a helyi szokásokkal, új dolgok felfedezésével, különös érdekességekkel. A közös élmények összekapcsoló ereje révén épül a részvevők egymás iránti nyitottsága, csapatszelleme, feladatmegoldó képessége.

Outdoor vagy kombinált tréning is lehet.

Időtartam: 1-2 nap

Ajánlott létszám: 12 főtől – 150 főig

 

Ki tud többet a Szovjetunióról? /Azok a boldog szép napok!/

Besorolás: Retro műveltségi kvíz, céges rendezvény

Milyen is volt, amikor még gyerekek voltunk? Mik voltak a kedvenc játékok, kik voltak az akkori celebek? … és még számos érdekes, de emellett cseppet sem könnyű kérdés köré épülő játéksorozat, mely nem csak azok számára lehet izgalmas, akik már éltek azokban az időkben, hanem azoknak is, akik csak a történelemkönyvek száraz oldalairól ismerkedtek meg ezzel a korszakkal. Talán el is felejtettünk egy-két ma már viccesnek tűnő élményt, emléket, amiket a program során közösen felelevenítünk.

Outdoor, indoor vagy kombinált tréning is lehet.

Ajánlott létszám: 50-150 fő

Időtartam: nap: Fél nap

 

Honfoglaló

Besorolás: Vetélkedő, céges rendezvény

Sokan ismerik, játsszák ezt a játékot, de mi lenne, ha most kiszabadulnánk a virtuális világból, és valóságos „stratégaként” hódíthatnánk?! A játékot egy egyedi vetélkedő formájában állítjuk össze a résztvevőknek, ahol mindenki kiveheti a részét a területfoglalásokból. Outdoor, indoor vagy kombinált tréning is lehet.

Ajánlott létszám: 16 főtől -150 főig

Időtartam: nap: 1 nap

 

Szeretem Magyarországot

Besorolás: Vetélkedő, céges rendezvény

Vetélkedő, ahol a csapattagoknak egymást segítve, de külön-külön is helytállva kell a legtöbb pontot összegyűjteniük. Mindenki másban jó, mindenki mást tud, mindenki mást nem, de vajon együtt mire mennek? Műveltségi, ügyességi és hangulatos szórakoztató játék egyaránt.

Ajánlott létszám: 50-150 fő

Időtartam: fél nap

 

Láthatatlan tréning

Besorolás: Készségfejlesztő és/vagy csapatépítő

Vajon mi történik, ha elsötétül minden?

Vajon akkor is ugyanúgy zajlana egy klasszikus készségfejlesztő tréning vagy a sötét mindent megváltoztat? Hogyan változik a stressz-szintünk, hogyan tudunk egymásra és saját magunkra figyelni ilyen helyzetben? Mennyiben befolyásolja a látás elvesztése a kommunikációs csatornánkat és az információk befogadását?

Ezen a különleges élményt adó tréningen bármilyen készségfejlesztő témához is csatlakoztatjuk, a másokkal szembeni elfogadás és a csapatszellem erősödése garantált.

Ajánlott létszám: max. 15 fő

Időtartam: 2 nap

 

Mesterségek utcája

Besorolás: Készségfejlesztő, céges rendezvény

A kézműves táborok hangulatát idéző 1 napos tréningünk folyamán nem csak azt próbálhatják ki a résztvevők, hogyan készíthetnek egy vázát, nemezelhetnek, vagy süthetnek egy igazi finom házi pogácsát, hanem azt is, hogyan tudják ezt ügyesen értékesíteni.

A termékek elkészítése után prezentációs technika, értékesítési technika és kommunikációs tanácsadással készítjük fel a résztvevőket a piaci sikerekre.

Itt tényleg végig lehet kísérni a termék útját az előállítástól az eladásig.

Ajánlott létszám: akár 200 fő

Időtartam: 1 nap


 

„Tanyatréning”

Besorolás: Kaland, csapatépítés

Szürke marha, gémes kút, komondor és bográcsban főzés…

Ezek az igazi hungarikumok, ahol mindenki kicsit közelebbről megismerkedhet a hazai tanyavilág érdekességeivel, szépségeivel és persze nehéz oldalaival is. Rohanó városi életünk alig ad lehetőséget az öko életvitelre, míg ezen a tréningen sok ilyen izgalmas programmal szórakozhatnak a résztvevők. Mindenki számára kedvelt kikapcsolódó program, aki ismeri ezt az életet, annak azért, aki nem, annak pedig azért.

Ajánlott létszám: 30 fő

Időtartam: 1-2 nap

 

High-tech vs. low-tech

Besorolás: Kaland/ csapatépítés

A modern kor emberének tényleg könnyebb a túlélés?

Rendhagyó outdoor tréningünkön a résztvevők két csapatban versenyeznek, mindenki a maga módján próbál felkészülni a kihívásokra. Az egyik csapat csak a modern technika eszközeit hívhatja segítségül, míg a másik csapat a jól bevált, régi, több százéves módszerekkel készülhet a feladatokra.

Jó hangulat, sok nevetés, izgalom, vetélkedés jellemzi ezt a programunkat.

Ajánlott létszám: 30-40 fő

Időtartam: 1-2 nap

 

Konfliktusmegoldás tréning

Besorolás: Reality készségfejlesztés

Amíg minden megy a normál kerékvágásban, addig mindenki kedves és minden optimálisan működik a szervezetben.

Mi történne, ha valami extrém helyzet adódna? Ha egy tréningen megtanuljuk, hogyan kell ilyen helyzetben viselkedni, kommunikálni, át tudjuk-e ültetni a gyakorlatba? Tudjuk-e használni, amikor szükség van rá?

Tréningünkön olyan helyzeteket teremtünk, amelyekben a résztvevők nem tudják, mikor vannak szimulált és mikor valós helyzetben. A tréning kiválóan alkalmas csapatépítésre, konfliktuskezelésre, stresszkezelésre és egyéni önismeret fejlesztésére is.

Indoor tréning outdoor elemekkel.

Ajánlott létszám: 15 fő

Időtartam:  2 nap

 

Legyél Te a főhős!

Besorolás: Kaland, csapatépítés, céges rendezvény

Egy kedvelt filmes történet köré építjük fel programunkat, mint akár James Bond, Harry Potter, Gyűrűk ura, 24 óra, Piszkos Fred, stb.

Az intenzív, ugyanakkor a kikapcsolódást is lehetővé tevő program voltaképpen szerepjáték alapú, mely során 7-15 fős csapatok érdekes kalandokat élnek át, mindezt ügyességi feladatokkal fűszerezve. Minden állomáson 2-2 csapat verseng egymással, így törekszünk arra, hogy a nagy létszámú résztvevők találkozzanak, és együtt éljék át az izgalmakat. A különleges élményeket nyújtó programban indoor és outdoor elemek egyaránt megtalálhatók.

Ajánlott létszám: 30 -100 fő

Időtartam: 1-2 nap

 

Csodák palotája

Besorolás: Vetélkedő, céges rendezvény

A mindenki által kedvelt Csodák palotája mintájára dolgoztuk ki programunkat, amelyben játékos fizikai-kísérletek, matematikai-logikai feladványok és régi fából készült ügyességi játékok egyaránt megtalálhatók. Ennél a játéknál kisebb a vetélkedési faktor, inkább az „érezd jól magad” érzést erősíti a nagylétszámú rendezvényeken.

Ajánlott létszám: 80-150 fő

Időtartam: fél-1 nap

 

Zenetréning

Besorolás: Csapatépítés, céges rendezvény

Ebben a programunkban a zenélés ősi örömét és az együtt zenélés élményét adjuk át. A résztvevők először kis csapatokban dolgoznak, megtanulnak egy zenei részletet (házilag összebarkácsolt hangszereken, maguk készített eszközökön), majd mindig két csapatot vonunk össze és rakjuk össze zenéjüket. A program végére a 200 fő együtt zenél, ami erősíti a közösségi érzést, vidám hangulatot és komoly művet produkál. A látványos, élményekkel gazdag művet videóra is rögzítjük.

Ajánlott létszám:  20- 200 fő

Időtartam: 1 nap

 

Print Friendly, PDF & Email