Trénerképzés

A trénerré válás összetett folyamat.
Tanulás, tapasztalat, sok-sok stuktúráltan átbeszélt tréningélmény kell hozzá.

Trénerképzésünket háromféle igényre hangolva állítottuk össze:

Egyéves trénerképzés

Az általunk optimálisnak mondott 10 hónapos trénerképzési programunkat azoknak ajánljuk , aki szeretnének a teljes folyamaton végigmenni és trénerré válni, akár ezirányú előképzettség nélkül.

 

Trénertovábbképző tréning gyakorló oktatóknak

Ennél a képzésünknél célunk, hogy az oktatók megismerkedjenek a tréningmódszertan alapjaival, az oktatás és a tréning közötti különbségekkel.
A tréning eredményeképpen interaktív kommunikációval és tudatos csoportvezetéssel fel tudják kelteni a résztvevők figyelmét, és hatékonyan be tudják őket vonni a belső oktatásba mint közös munkába.
Célunk a résztvevőknél tréneri szemléletmód kialakítása, amivel az oktatók képesek lesznek a csoport működési folyamatát észlelni és irányítani.
A képzés eredményeképpen az oktatók színesebb, izgalmasabb oktatást nyújtanak majd, így az ismeretátadás a munkatársak részére hatékonyabbá válik. A kedveltebb, élményszerű belső oktatáson résztvevő munkatársak elköteleződöttebbé, motiváltabbá válnak. A belső oktatók a munkatársak számára megbecsült és közkedvelt szervezeti szereplőkké válnak, akik a munkájukhoz hatékony segítséget nyújtanak. Mindezeken keresztül növekszik a szervezeten belüli kommunikáció és erősödik a bizalom is.

 

Trénertovábbképzés gyakorló trénereknek

Tudjuk, hogy a jól foglalkoztatott trénernek kevés ideje van. Viszont néha „meg kell érezni a fűrészt” és ezért a tréneri kompetenciákhoz illesztve moduláris trénerképzési programot dolgoztunk ki.
A résztvevő tréneri csoporttal részletesen végigbeszéljük azokat a területeket, amelyeken fejlődni szeretnének, majd ezután véglegesítjük a Train the Trainer programunk tematikáját. Tematikánkban szerepelnek kötelező, alapismereteket tartalmazó elemek, viszont a programunk több, mint a felében a résztvevőink igényéhez illesztjük a tréninget.
Ezáltal gyorsan, nagy hatékonysággal fejlődnek a résztvevő trénerek, mivel azokra az elemekre tudunk koncentrálni, amiket a tréning után akár azonnal is be tudnak építeni munkájukba.

Print Friendly, PDF & Email