Csapatépítés, csoportműködés fejlesztése, outdoor csapatépítés

Csinálj bármit, mindig az számít, hogy hogyan csinálod, és van-e kivel, mert ez csapatjáték, és már az is ajándék, ha figyelsz arra, aki rád figyel.” – William Shakespeare


A nagy fluktuáció miatt az utóbbi időben jelentősen megváltozott a szervezet összetétele?

Új projektbe kezd egy csapat vagy éppen létrehoztatok egy külön szervezeti egységet?

Jól dolgoznak az embereid és megérdemelnek egy nagyszabású közös bulit?

Csapatépítő fejlesztéseink során változatos témákban és módszerek révén kovácsolódnak össze résztvevőink valódi csapattá. A közös élmények átélésétől kezdve a játékosan tanító kalandos gyakorlatokon keresztül egészen a klasszikus, csapatmunkához szükséges készségeket tanító tréningig választhatsz kínálatunkból. Minden programunk alkalmas a hatékony együttműködés fejlesztésére, egymás jobb megismerésére, illetve, hogy egy maradandó élménnyel gazdagodjon a csapat.

Team training – A team munka szabályai és technikái

A program során a hagyományos tréningmódszertannal, egyéni, páros és kiscsoportos feladatmegoldásokkal, játékos gyakorlatokkal sajátítják el a résztvevők a csapatmunka és az együttműködés technikáit.

A tréning fő témái:

  • Szerepek a csoportban
  • A csoport működésének jellemzői, sikeres és sikertelen csoportok
  • A csoport vezetése – formális és informális vezetés
  • Csoporton belüli kommunikáció, döntés a csoportban
  • Csoportmunka – előnyök és hátrányok
  • Konfliktushelyzetek a csoportban
  • Együttműködés és versengés

Szerepjáték csapatépítő tréning

Szeretnél munkatársaiddal egy napra James Bond bőrébe bújni? Vagy inkább Lara Croft-ként teljesítenél egy különleges küldetést?

A közismert film- vagy regényhős alakja köré felépülő, intenzív, ugyanakkor kikapcsolódást is nyújtó programunk lehetővé teszi, hogy a résztvevők megismerjék egymást és együtt éljenek át játékos kalandokat. Mivel a program egyszerre több állomáson zajlik, ezért ideálisan kivitelezhető nagyobb létszámú résztvevő számára is. A versengésre és együttműködésre egyaránt lehetőséget adó indoor és outdoor feladatokban a szerepjáték érdekessége tovább növeli a résztvevők motivációját.

Csodák tréningje

A közkedvelt Csodák Palotája mintájára kialakított programunkban a játékos fizikai kísérletek, a matematikai-logikai feladványok és a régi, fából készült ügyességi játékok előhozzák a résztvevők alkotó gyermeki énjét. Azáltal, hogy ez a program kevésbé ösztönöz versengésre, a résztvevők megtapasztalhatják, hogy a saját, illetve a csapat teljesítménye önmagában sikerélményt és további motivációt nyújt.

Zenetréning

A zenélés ősi örömét és az együtt zenélés felemelő élményét nyújtó programunk első pillantásra lehetetlen kihívás elé állítja a résztvevőket: ismeretlen vagy akár saját maguk által készített hangszereken kell egy közös művet megalkotniuk és előadniuk. A helyzet azonban itt is edukál: a résztvevők megtapasztalhatják, hogy a feladat részekre bontásával, a csapattagok különbözőségeinek és egyéni erősségeinek kiaknázásával egészen összetett feladat megoldására is képesek, ahol a csapat teljesítménye messze meghaladja az egyén lehetőségeit. A látványos, élményekkel gazdag művet videóra is rögzítjük.

Szórakoztató programok céges rendezvényeken

Nem kell mindig fejleszteni és tanulni! Van, amikor a valódi kikapcsolódásé a főszerep: évzáró/évnyitó ünnepségeken, céges rendezvényeken szórakoztató, egyedi programot nyújtunk közreműködő partnereinkkel.

 

Print Friendly, PDF & Email